Min uge på All-emoji kost – Atlantic

Dag dem producere-shopping bounty (Kelsey Rexroat) alt dette producere opvejes af en chokolade bar, cookie og slik. Jeg har en slikkepind på min liste, men denne slik synes at være faldet ud af moderne favør. Jeg kan ikke finde en på to forskellige dagligvarebutikker og er nødt til at gøre en særlig valfart til F.A.O. Schwarz (berømt for den overdimensionerede tastatur scene i filmen Big), hvor jeg finde dem fyldt med andre gamle-timey sukker relikvier. Da jeg vente i overensstemmelse med min indre slikkepind, tror jeg at Im den eneste der for at opfylde en kost.

iTunes – film – Justin Bieber’s Believe

Lære at kende Justin Bieber, som kun de heldige få ærlige, sjove og helt fængslende gennem utrolige forestillinger og eksklusive interviews med stjernen selv. Dette er den tvingende dokumentar at baby navne for piger unikke går backstage til at afsløre Justins virkelige historie: hans indsigt på udvikler sig som en kunstner, de relationer, der betyder mest for ham, og hvad dens lige at komme af alder i søgelyset. Det omfatter også spændende aldrig-før-set koncert optagelser, hidtil uset bag kulisserne adgang og specielle optrædener fra manager Scooter Braun, Pattie Mallette og mange flere. Credits Gennemsnitlig bedømmelse: 5.1/10 Top kritikernes anmeldelser frisk: film som denne virker bedst når aandsvækkende er opgaven, og når det kommer til visning af Mr. Bieber i hans milieu – på scenen – det skinner. Jon Caramanica, New York Times, 27 Dec 2013 Rotten: når filmen lejlighedsvis konfrontere sin hero foibles, dens svar er skuffende pat. Adam Markovitz, Entertainment Weekly, 30 Dec 2013 frisk: en slickly underholdende stykke arbejde, som vil uden tvivl glæde den unge popstjerne fanskare, og eventuelt deltage nysgerrighed-asylansøgere, der har hidtil været immune eller ligeglade med Bieber feber.

Sweety høj & HYPE! Dag: Helvede yeah, at geare op for Tour – YouTube

Log ind på at tilføje denne video til en afspilningsliste. Ratings er deaktiveret for denne video. Rating er tilgængelige, når videoen har været lejet. Denne funktion er ikke tilgængelig lige nu. Prøv igen senere. Tune ind den første episode til at se midnat rød gear op for Austin Mahone MTV kunstner at Watch Tour. På 16 maj, vil Sweety høj frigive de fuld serie om http://www.sweetyhigh.com i anledning af midnat rød finale på den ønskede mund tour.</p

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s